• Kleding uit o.a. Londen, Parijs en Los Angeles
  • Unieke items
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Vóór 20u besteld = volgende dag verzonden
  • €3,95 verzending - gratis vanaf €75

MISSIE - VISIE - WAARDEN

WAARDEN

EERLIJKHEID

Eerlijkheid duurt het langst zeggen ze en daar ben ik zelf van overtuigd.

Voor Dres-An kies ik daarom zo veel mogelijk voor faire merken. Merken die recht in hun schoenen staan qua werkomstandigheden. Als ze daarbovenop nog rekening houden met het milieu en/of overproductie tegen  gaan, staan ze helemaal op een goed blaadje bij ons.

Anderzijds zijn we altijd 100% eerlijk over onze items. Dit wordt nog verder besproken onder 'transparantie' en 'kwaliteit'.

TRANSPARANTIE

Alles bij Dres-An is transparant. Je kan onze merken en hun verhalen terug vinden onder BRANDS. Onze samenwerkingen vind je terug onder COLLABS.

Elk item wordt zo uitvoerig mogelijk beschreven zodat miskopen tot een minimum worden herleid. Want van retours wordt niemand gelukkig.

Op deze pagina vind je al onze info, waar we voor staan, waar we naartoe willen. Alles open en bloot. En zo hoort het ook. We hebben niets te verbergen.

 

KWALITEIT

Fast fashion is ervoor verantwoordelijk dat de mode industrie één van de meest vervuilende industrieën is.  Veel van deze items belanden op de afvalberg.

Door te kiezen voor kwaliteitsvolle items die langere tijd meegaan, kunnen we ervoor zorgen dat die niet op de afvalberg belanden. 

Op gebied van onze webshop gaan we eveneens voor kwaliteit. Zo behaalden we het kwaliteitslabel van Safeshops. Het ultieme bewijs dat wij een veilige webshop zijn!

PASSIE

Zonder passie zou Dres-An niet bestaan.

Sterker nog, Dres-An is geboren uit passie!

DUURZAAM

We kunnen onze ogen niet sluiten voor wat er gaande is in de wereld. Duurzaamheid is daarom een must voor ons. Hieronder gaan we er dieper op in.

VOORUITGANG

Stilstaan is achteruit gaan! Dat is mijn motto.

Meer over onze toekomst vind je hieronder.


MISSIE

Met Dres-An wil ik niet de zoveelste webshop zijn die enkel items verkoopt óm te verkopen. Ik wil meer bereiken met Dres-An, op ecologisch én menselijk vlak.

Onze inspanningen:


VISIE

De ambitie van Dres-An is om ervoor te zorgen dat 90% van ons aanbod fair, handmade en/of ecologisch is. En dit voor iedereen: mannen, vrouwen, kinderen en alle anderen die zich liever niet in een hokje laten plaatsen.

Het zal zeker een uitdaging om dit te bereiken. Samen met jullie gaan we die uitdaging aan!