• Gratis verzending vanaf €75
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Vóór 19u besteld = volgende dag verzonden
  • Gratis levering te St-Truiden, Landen en Gingelom

SHIPPING SERVICES

 

Levering en uitvoering van de overeenkomst

 

Artikelen besteld via deze webwinkel worden geleverd in België en Nederland.

Voor andere landen kan er contact opgenomen worden via het contactformulier. Je vindt onze gegevens hier: CONTACT. 

 

De levering gebeurt door bpost of DPD op het thuisadres, kantoor of bij een afhaalpunt. De Klant kan zelf kiezen hoe de levering gebeurt en door welke vervoerder.

 

Verzendkosten zijn gratis bij een bestelwaarde van €75 of meer.

Verzendkosten voor bestellingen kleiner dan €75:

  • België: €3,95
  • Nederland: €5,50

 

De leveringstermijn is afhankelijk van de gekozen verzending. Over het algemeen worden pakjes afgeleverd tussen 1 à 5 werkdagen.

 

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Als de goederen niet binnen deze termijn geleverd kunnen worden, wordt de Klant voor het verstrijken ervan verwittigd. Er wordt met de Klant een nieuwe aanvullende termijn afgesproken. Wordt ook deze aanvullende termijn overschreden, dan kan de Klant kosteloos de overeenkomst beëindigen en worden alle betaalde bijdragen terugbetaald.

 

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Dres-An.

 

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door Dres-An was geboden.

 

Eigendomsvoorbehoud

 

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de Klant, de exclusieve eigendom van Dres-An.

De Klant verbindt er zich toe zo nodig derden op het eigendomsvoorbehoud van Dres-An te wijzen, bv. aan eenieder die op de nog niet geheel betaalde artikelen beslag zou komen leggen.