• Gratis verzending vanaf €75
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Vóór 19u besteld = volgende dag verzonden
  • Gratis levering te St-Truiden, Landen en Gingelom

Dog collection by Dres-An

Een sterke band met je hond opbouwen is één van de mooiste dingen die er bestaat. Dat lukt echter niet met iedereen of met elke hond. Dus als het gebeurt, dan is het bijna magisch. Je moet het zelf ervaren hebben, om het te kunnen begrijpen. En als je het geluk gekend hebt om dit te mogen ervaren, dan komt het verlies van die trouwe vriend extra hard aan...

Ik heb zelf bijna 7 jaar mijn trouwste vriend/viervoeter moeten afgeven. Emco was een Weimaraner en mocht net geen 11 jaar worden. We hadden die speciale band. Hij was er voor mij op de minst goede periode van mijn leven. Onvoorwaardelijk zoals enkel een hond dat kan.

Toen alles beter begon te gaan in mijn leven; man van mijn dromen gevonden, getrouwd, huis gekocht en op het punt staan om aan kindjes te beginnen; werd hij ziek. Alles ging heel snel. Hij kon bijna niet meer stappen en stilzitten was nooit Emco zijn sterkste punt geweest. De pijnmedicatie deed zijn ding maar het niet kunnen stappen, laat staan lopen was geen leven voor hem.  Ik zag hem wegkwijnen. Op die manier hoefde het niet voor hem. Of voor ons. Want ondertussen had ook mijn man Emco in zijn hart gesloten. En dus kwam de beslissing die geen enkel hondenbaasje wil nemen maar toch neemt omdat die enkel het beste voorheeft met zijn hond.

Voor iedereen die zijn maatje heeft moeten afgeven, heb ik deze sweater of hoodie ontworpen. Een uniek aandenken aan die ene 'once in a lifetime friend' die je nooit zal vergeten.

Liefs, Ann. xxx